Az erő legyen veletek!

Az erő legyen veletek!

Éld át újra kedvenc Star Wars pillanataidat vagy alkosd meg saját, egyedi világodat az új interaktív videojáték segítségével!

Immár a Star Wars univerzum is csatlakozott a Disney-hez, a Disney-Pixarhoz és a Marvelhez a Disney Infinity 3.0-ban, a 2014-ben legtöbbet eladott “hibrid játék/videojáték” legújabb változatában.

Disney Infinity 3.0 a következő platformokra kapható: PlayStation®4 és PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Wii U™.

 

A Disney Infinity 3.0 Kezdő csomagja minden eddiginél szélesebb tartalmat és változatosabb játékmenetet kínál a gyerekek és családok számára.   

A játékhoz három új Star Wars Játékszett jelenik meg az év során: egy az I-III. epizódokból, egy az eredeti trilógia (IV-VI. epizód) idejéből, és a harmadik, amely télen lesz elérhető, a legújabb, a Star Wars™: The Force Awakens™ alapján.

További két Játékszett is várható, amelyek változatos játékmenetet és környezetet kínálnak: egy a mozikban fergeteges sikert aratott Agymanók című film alapján, valamint egy Marvel Játékszett, amelyben Hulkbuster Vasember, Ultron és egyéb Marvel karakterek jelennek meg.

Az eddig megszokottakhoz képest egy teljesen új Toy Box várja a játékosokat, melyben saját, egyedi világokat alkothatnak, valamint további közkedvelt figurák is szerepet kapnak majd, mint például Mickey és Minnie, Sam Flynn és Quorra a Tron: Örökségből, Mulan, Olaf és sokan mások.