Gasztrokaland kicsiknek is a Millenárison 2017. Május 18-21.

Az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 18-21. között a megszokott helyre, a Millenáris Parkba csalogatja a kulináris kalandorokat, ahol a rendkívül sokszínű étel- és italkínálat mellett, ezúttal a mangalica és az eper kerül majd a figyelem középpontjába. A magyar gasztrokultúra legmenőbb fesztiválja az idén nem csak az abban járatos “nagyoknak” tartogat izgalmakat. A “kicsik” számára is remek programokkal készülnek a szervezők, így érdemes gyerekkel, családdal jönni a fesztiválra.

A gyerekeket külön helyszín várja, ahol a játszótér mellett lesz babakonyha a legkisebbeknek, folyamatos kézműves foglalkozás a nagyobbacskáknak, sőt egy séf suli is, ahol a Chefparade főzőiskola szakácsaival együtt főzhetnek a gyerekek.
A menü idén ropogós mangalica falatkák saját készítésű mártogatóssal, valamint eperburger vanília habbal. (Egy program 40 perces és helyszíni regisztrációhoz kötött.)

A fesztivál idén már túllép az ország határain és a legkiválóbb hazai éttermek mellett a régió legjobbjait is bemutatja. Itt lesz a nemrégiben a világ legjobb női séfjének választott Ana Roš, a szlovén Hiša Franko étterem séfasszonya. Továbbra is ez az egyetlen rendezvény, ahol lehetőség nyílik néhány nap alatt végig kóstolni Magyarország legjobbjainak kínálatát, sőt most már annál is többet.

Az esemény 14 éves korig továbbra is ingyenesen látogatható, a programok díjmentesek.

Részletes program: http://sziget.hu/gourmetfesztival/programok/gyerekprogramok/

Vélemény, hozzászólás?