Avokádó az egészséges szívért

Avokádó az egészséges szívért

Sósan és édesen is finom

Bár az avokádóról sokan gondolják, hogy zöldség, valójában a gyümölcsök választékát gazdagítja. Hazánkban fogyasztása kevéssé jellemző, pedig a szív- és érrendszeri betegségek diétás kezelésében igencsak fontos szerepet tölt be.

Az avokádó, ez a krémes, lágy, önmagában kissé semleges ízű finomság fogyasztása hazánkban kevéssé elterjedt. A zöldségnek kinéző, de valójában a gyümölcsökhöz, pontosan az olajos gyümölcsökhöz (mint például a mandula vagy dió) tartozó, körte formájú termésből sós és édes ételek egyaránt készíthetők, bármennyire hihetetlennek tűnik is ez elsőre. A méltán népszerű avokádókrém mellett azért jónéhány ízletes fogás varázsolható még belőle, de mielőtt rátérnénk erre, ismerjük meg miért is érdemes időnként egyet-egyet elfogyasztani belőle.

TOVÁBB A TELJES CIKKRE!

Forrás: házipatika.com

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az oldal sütiket használ a jobb felhasználó élmény érdekében. A legújabb EU adatvédelmi törvénynek (GDPR) megfelelően kezeljük adataidat. Részletes tájékoztatót az adatkezelési tájékoztatónkban olvashatsz. Az "ELFOGADÁS" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát.

Bezárás